Delficon toteutti yrityskulttuurianalyysin kehittämisen pohjaksi. Leijona Catering on myös uudistanut strategiansa ja hakee kasvua myös henkilöstöravintoloiden joukosta.
Yrityskulttuurianalyysi toteutettiin koko henkilöstölle. ”Tutkimusprosessi ja vastaaminen sujui helposti.
Analyysi antoi erinomaisen kuvan Leijonan nykytilasta vahvuuksineen ja kehittämiskohteineen. Koko prosessissa oli erittäin hyödyllistä tulosten läpikäynnin yhteydessä käyty vilkas ja rehellinen keskustelu Leijonan nykyisestä kulttuurista. Kaikille muodostui yhteinen näkemys vahvuuksista ja kehittämiskohteista”, Ritva Paavonsalo kertoo. Tulosten perusteella ei käynnistetty erillistä kehittämisohjelmaa. Tulokset sisällytettiin käynnissä oleviin ja esimiesvalmennuksiin sekä seuraavan vuoden toimintasuunnitelmiin.
”Yrityskulttuuri syö strategian lounaaksi”, Leijona Cateringin toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo toteaa. 470 henkilöä työllistävä Leijona Catering on isojen muutosten edessä. Toiminta ympäristö muuttuu merkittävästi, sillä puolustusvoimien ostamat palvelut vapautuvat avoimelle kilpailulle.